LATINOS BURGER

LATINOS BURGER Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1429 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Latinos Burger. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2022 om 20:52 wederom zeer goede service! En de gerechten waren heerlijk!
21 mei 2022 om 20:20 Via Thuisbezorgd een bestelling geplaatst aangezien ze binnen 30min konden leveren. Eenmaal de order geplaatst kreeg ik de bevestiging, de tijd werd toen 65min. Dat deed pijn, annuleren via de app gaat niet. Ik heb een opmerking achtergelaten voor de
21 mei 2022 om 16:53 Could food
16 mei 2022 om 16:19 Zeer lekker !
15 mei 2022 om 19:19 Friet koud en taai zeer platte smakeloze hamburger we hadden dubbele met kaas ,alleen saus en sla zat smaak aan milkshake banaan besteld was alleen geshaket ijs zonder smaak had er iets meer van verwacht, wij komen zelf uit de horeca dus,,,
14 mei 2022 om 22:46 Toppers zoals atijd, 2x op een dag besteld
13 mei 2022 om 9:26 Eten was slecht. Vlees was hard en aangebrand. Zeker vaker gebakken, waardoor het vlees in de burger ook oud smaakte. Teleurstellend! Mensen betalen geld hiervoor en eindstand krijg je zulke eten…
11 mei 2022 om 23:02 Zeer slecht om half6 besteld voor om er om 7 te zijn. Komen ze om kwartvoor 8 aankakken laatste keer dat ik daar wat bestel elke keer het zelfde
8 mei 2022 om 22:22 Helft van de bestelling niet ontvangen, meteen gebeld met Latinos, waar ik te woord werd gestaan door een dame die met haar hoofd in een windtunnel stond. Aangegeven dat ik mijn coca cola en dessert mis. Ze zou er naar kijken, niks meer van gezien.
7 mei 2022 om 20:26 Ondanks lange wachttijd van 60 minuten kwam het eten op tijd en was erg warm!
5 mei 2022 om 19:58 Friet was oud en koud. Hetzelfde verhaal met de nuggets en burgers. Niet voor herhaling vatbaar
4 mei 2022 om 17:11 Normaal gesproken ben ik tevreden over het eten, maar dit keer vond ik stuk plastic in mijn eten….